Onze samenwerking met Natuurpoort van Loon een een uitkomst. De goede bereikbaarheid, bewegwijzering vanaf de snelweg, ruime parkeergelegenheid maken deze plek een ideale startlocatie voor een fiets of mountainbiketocht. Vooraf of bij terugkomst kunt u genieten op het terras of gezellige eetcafé. Verder kunt u na het mountainbiken gebruik maken van de douchegelegenheid tegen een vergoeding van € 2,–


natuurpoort van Loon

Dit unieke bedrijf ligt direct tegen het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Zij laten zich al bijna 50 jaar door deze mooie omgeving inspireren. Vanaf het moment dat u  binnen stapt, voelt u de Brabantse gezelligheid.

Door de combinatie van natuurpoort, herberg en manege is er voor ieder wat wils. Vanaf onze ruime parkeerplaats kiest u uit verschillende aangegeven routes door de Loonse en Drunense Duinen en stapt u meteen het natuurgebied in. Terwijl de kinderen in de speeltuin spelen, geniet u van een drankje en hapje in ons eetcafé met ruim terras. Vervolgens verkent u het gebied te voet, te paard, op de fiets of mountainbike. Fiets of mountainbike huren? Ook dan kan!

Blijft u slapen? Ook dat kan!

De herberg biedt u de keuze uit hotelkamers, trekkershutten of het knusse vakantiehuis. Bent u met een groter gezelschap? De groepskamer en groepsaccommodatie bieden dan uitkomst.

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie of ingevulde dag voor een familie/bedrijfsuitje hebben zij verschillende arrangementen voor u klaar staan. Uiteraard kunnen zij alles aanpassen aan uw wensen.

Manege
Met bijna 50 jaar ervaring in het organiseren van buitenritten, het geven van lessen en het houden van paarden heeft Natuurpoort Herberg Manege van Loon een goede naam opgebouwd in Nederland, maar ook daarbuiten. Er staan 70 paarden voor u klaar voor een heerlijk relaxte buitenrit of les. Wanneer ze niet aan het werk zijn, staan ze heerlijk in de wei; meer dan 10 uur per dag!