Recreatief Loon op Zand fietsverhuur is ontstaan uit de samenwerking tussen Natuurpoort van Loon en Fietsfix Loon op Zand. Met onze gecombineerde expertise bieden wij kwalitatief goede en vooral goed onderhouden fietsen waar je zonder problemen van kunt genieten. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen waardoor je een compleet georganiseerde (mid)dag of weekend kunt samenstellen!

Onze locatie is gelegen bij Natuurpoort van Loon. Hier kan je gratis parkeren, een drankje en een hapje nuttigen of zelfs overnachten. Na het mountainbiken maak je tegen een vergoeding van € 2,– gebruik van de douchegelegenheid.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van fietsen in en rond het gebied van de Loonse en Drunense Duinen en Loon op Zand. Het fietsverhuur aanbod bestaat uit jonge fietsen die we jaarlijks proberen te vernieuwen. Daarnaast verhuren we GPS apparaten voor een heerlijke wandeling, fietstocht en zelfs buitenrit te paard.

Reserveer direct online!

Fietsverhuur

Voor een heerlijk ontspannen fietstocht door De Loonse en Drunense Duinen kan je bijvoorbeeld een toerfiets huren. Voor de liefhebber hebben we zelfs een luxe toerfiets beschikbaar! Een grote afstand overbruggen met minder inspanning? Dan kan je een elektrische fiets huren. Voor een ludieke ervaring moet je eens een tandem huren. Wil je het helemaal speciaal maken? Een ElliptiGO huren is dan een absolute aanrader! Als extra dienst verhuren we kinderzitjes, fietstassen en kan je zelfs een fietskar huren.

Start u liever ergens anders? Wij leveren ook op locatie! Ook voor de fietsverhuur Tilburg helpen wij u graag.

Mountainbike huren

Als je liever het avontuur opzoekt dan kan je beter een mountainbike huren en de uitdagende route van De Loonse en Drunense Duinen verkennen. Door het steeds vernieuwen van onze fietsen bieden wij een van de beste mountainbikes die er in de omgeving te huur zijn!

Loonse en Drunense Duinen

Gelegen tegen het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen, beschikken wij over de ideale startlocatie om te gaan fietsen in Brabant. Alle benodigde routes om het gebied te verkennen liggen voor de deur. De mountainbikeroute van De Loonse en Drunense Duinen is via een korte (onverharde) verbinding gemakkelijk te bereiken. Ook de fietsroute loopt langs de parkeerplaats.

Activiteiten en arrangementen

Naast onze fietsverhuur bieden we verschillende activiteiten en arrangementen aan. Hier huur je niet alleen een fiets, maar wordt je getrakteerd op een echte beleving van onze prachtige omgeving! Een echte aanrader is onze bourgondische mountainbiketocht. Liever over het asfalt? Dan kan je beter gaan Happen en Trappen en heerlijk ontspannen een e bike huren.

Te koop

Het bijzondere aan onze fietsverhuur is, dat al onze fietsen te koop zijn! Als u tevreden bent over de fiets kunt u deze aanschaffen en wordt het verhuurbedrag in mindering gebracht. U koopt hiermee een goed onderhouden en betaalbare tweedehands fiets. Daarbij kunnen wij onze huurfietsen steeds vernieuwen. U huurt dus altijd een goede en vrij nieuwe fiets!

Tot ziens?!

Toby van der Heijden en Jan van Loon

Mountainbiken Loonse en Drunense Duinen

E-bike hurenbakfiets_huren