Wil je eens wat anders? kom een tandem huren! Onze hippe en sportieve tandems brengen je op een ludieke wijze door de prachtige omgeving van de Loonse en Drunense Duinen.

Ook voor grote groepen kunnen wij tandems leveren. Indien gewenst bezorgen we de tandems op locatie.

Prijs per dag:
€ 20,–

Bezorgen is mogelijk; tot 10 kilometer voor € 5,– per tandem. Verder in overleg.

Direct reserveren

Wil je met je zoon, dochter, kleinkind etc. op de tandem maar is hij/zij nog te klein? Wij beschikken ook over een ouder-kind tandem! (€ 25,– per dag)

Tandem huren ,tandem huren

Waarom een tandem huren bij Recreatief Loon op Zand?

Met het huren van een tandem bij Recreatief Loon op Zand bent u verzekerd van een goede en jonge huurfiets. Anders dan bij een gemiddelde fietsverhuurder vernieuwen wij onze huurfietsen op tijd en fietst u altijd een op mooie en fatsoenlijke fiets! Verder kijken wij alle fietsen na als ze terugkomen van een fietstocht. Wij kunnen dan ook garant staan voor kwaliteit!

Een tandem huren? Uw plezier, onze zorg!

“Ervaar Brabant”

Wij zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband van “Ervaar Brabant”; een platform voor fietsverhuur en arrangementen. Hierbij zijn drie ondernemers gaan samenwerken. Wat hen bindt is kwaliteit en hun passie voor de fiets.  Samen kennen zij de beste plekjes in Brabant en willen dat u daarvan gaat genieten.

Wat maakt Ervaar Brabant anders dan anders?

  • Fietsen worden op locatie gebracht;
  • Grote groepen geen probleem;
  • Goede kwaliteit en service is belangrijk voor en fietstocht zonder problemen;
  • Overstappunten van auto op de fiets maken dat uw fietsdagje comfortabel start;
  • Fietsroutes op maat;
  • Arrangementen maken het makkelijk om de omgeving te verkennen.

Door de samenwerking in Ervaar Brabant ontstaat een breed pakket aan fietsen en arrangementen.  Of u nu met een grote groep mensen de regio per fiets wil verkennen of met z’n tweeën wil gaan picknicken in de Loonse of Drunense Duinen. Het kan geregeld worden. Kijk eens bij onze arrangementen.

Meer informatie hierover vind je op www.ervaarbrabant.nl